Грозните сцени се разиграват до квартален магазин във Варна.GlasNews.bg попадна

...
Грозните сцени се разиграват до квартален магазин във Варна.GlasNews.bg попадна
Коментари Харесай

Женско меле във Варна: Коси се дърпат, деца пищят ВИДЕО

Грозните подиуми се разиграват до квартален магазин във Варна.

GlasNews.bg попадна на леко шокиращо видео, което натрупа сериозна известност в обществената мрежа Facebook. Кадрите провокират у Facebook потребителите развлечение, отвращение, горест, а и доста въпросителни, защото не е ясно за какво са се разиграли грозните подиуми с женски пердах.

На видеото виждаме по какъв начин дами от ромски етнос се млатят до магазин за хранителни артикули в квартал, ситуиран в най-западната част на Варна, а точно Владиславово. Ромските дами не постъпват по никакъв начин дамски - скубят си косите, влачат се по земята, жена удря с джапанката си друга и цялата тази история се развива пред погледите на дребни деца, които пищят от смут.

На гледката с женски пердах е попаднал Веселин Василев, който инцидентно или не е минавал от там и е решил да снима с телефона си побоя. " Друго си е Владиславово ", по този начин той е озаглавил видеото.

Малко по-късно с създателя на видеото се свързва Севда Страхилова. Тя евентуално е една от участничките в мелето. Тя е заплашила Веселин с полиция и съд. Ето какво му е написала на персонално известие: " Веднага желая да изтриеш обявата си от Facebook. Без разрешение не можеш да публикуваш. Ако не го изтриеш, отивам до полицията с тъжба и ще стигнем до съд. "

" Защо се удрям? Не ти пука! По-добре за теб и за мен е да изтриеш обявата. Не ме занимавай с такива работи. ", споделя още Севда в известието си Василев.

По всичко проличава, че създателят на фрагментите не счита да ги смъква от интернет пространството.

" Вземи този чехъл ", " Саундтракът кърти ", " Какво видяха очите ми.. ", " Винаги съм се възхищавал на хората там ", " Шамари с джапанка в темп. И след това.. Хвани си жена от Владиславово ", " Горките деца... ", гласят част от мненията под обявата.

Ето го и видеото:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР