Грозни. Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров е уверен, че руският

...
Грозни. Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров е уверен, че руският
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров: Готови сме да влезем в Украйна, чакаме заповед

Грозни. Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров е убеден, че съветският президент Владимир Путин няма да разреши на западните страни да разположат военни бази в Украйна и съобщи, че хората са подготвени да излязат и „ да изпълнят заповедта, без проблем “, предава ТАСС .

„ Ако Киев съществува, ще има място Западът да сътвори там военни бази и да диктува условия на страната ни. Сигурен съм, че нашият президент няма да допусне това. А ние, пехотата, сме подготвени да излезем и да осъществим заповедта, безусловно никакъв проблем “, сподели Кадиров.

Той означи, че Киев води антируска политика. „ Украинският проблематичен въпрос даже не е на равнището на президента, а на по-ниско равнище. Ако трябваше аз да се произнеса, от дълго време да бях решил. Или щях да причисля Украйна към Чеченската република, или щях да я взема от дълго време, решавайки въпроса още там. Все отново има държавни регулаторни и правни съглашения, които не разрешават вземането на такива решения. Но моето уверено мнение е, че в случай че господин [президентът на Украйна Владимир] Зеленски и неговият екип се държат по този метод, то Украйна от дълго време би трябвало да бъде присъединена към страната ни “, добави Кадиров, наблягайки, че показва персоналното си мнение.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР