Григорова изпратила следното писмо, половин час преди ефир: Считам, че сблъсъкът

...
Григорова изпратила следното писмо, половин час преди ефир:
Считам, че сблъсъкът
Коментари Харесай

Пропадна и радиодебатът между Васил Терзиев и Ваня Григорова

Григорова изпратила следното писмо, половин час преди ефир:

" Считам, че конфликтът на хрумвания за ръководството на София трябваше да се случи в публичните медии - през днешния ден в Българска национална телевизия, взаимно с bTV, и на следващия ден в ефира на БНР. До последния миг господин Терзиев трансформира своето желанието за формат, брой участници и медии, които да излъчат дебата, в това число и Вашата. За мен това държание е неточно и недопустимо. Още повече, че досега не съм получила отговор на отвореното писмо, което беше изпратено първо на неговия щаб и с което и Вие разполагате. Ето за какво не мога да се отзова на Вашата покана ".

След като водещият Константин Вълков изчете писмото, даде думата и на Васил Терзиев, като изясни, че всичко е било квалифицирано за почтен и разумен спор, който няма да се състои, " само че след позицията на Григорова е правилно да дам думата и на Вас, след което се връщаме към нормалната си стратегия ".

" Аз и по-рано обясних, че не съм бягал от спор. Тъкмо шест направихме, три от които с нея на всевъзможни тематики. От четири месеца съм на терен в непрекъснати срещи, няма тематики, на които да не съм податлив да приказвам и от които да тичам. Щях да се веселя дебатът да се състои тук, само че за жалост тя не се отзова на поканата ", изясни Терзиев.

Относно настояванията му в дебата по публичните медии да се включи и част от екипа им той изясни: " Не сме си променяли визията за него (дебата по БТН/bTV). Mного ясно споделихме какво желаеме, за какво желаеме да бъде по този начин и е вярно да се организира по този метод. Вече става дума за ръководството на този град, за конфликта на управническите екипи. А освен да минем през тези, които към този момент сме говорили. Да се се видят лицата, концепциите, програмата и гласоподавателите да видят кой по-добре като екип би управлявал този град ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР