Григор Димитров не е като Роджър Федерер и никога няма

...
Григор Димитров не е като Роджър Федерер и никога няма
Коментари Харесай

Бивш треньор: Димитров не е Федерер, но пак е страхотен

" Григор Димитров не е като Роджър Федерер и в никакъв случай няма да бъде. Но все пак има страхотна кариера и доста години пред себе си. "

Това заяви бившият треньор на българския тенисист Франко Давин, който беше персонален ментор на хасковлията в интервала 2015-2016 година В изявление за американския профилиран уебсайт TennisWorldUSA.org аржентинецът описа и други мемоари от взаимната си работа с нашия гений.

" Григор е страховит спортист и състезател, необикновен състезател. Може би направих грешката да трансформира неговия бекхенд в средата на сезона. За мен той трябваше да направи това и имам вяра, че още веднъж бих го предиздвикал да направи същото. На идващия ден, откакто му го споделих, той към този момент удряше по необикновен метод. Но да направиш смяна в средата на сезона е тежко. Психически не е елементарно. Казах му, че би трябвало да го създадем, а резултатите ще дойдат по-късно. След това имаше страхотна 2017 година ", напомни Давин.

Същевременно уредниците на шампионата в Ротердам (Хол) оповестиха, че Димитров е декларирал присъединяване през 2020 година Надпреварата в зала ще се организира от 8 до 16 февруари.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР