Григор Димитров изигра несъмнено най-добрия си мач досега на демонстративния

...
Григор Димитров изигра несъмнено най-добрия си мач досега на демонстративния
Коментари Харесай

Висш пилотаж: Григор изигра най-добрия си мач досега и взе скалпа на световния №10 в Абу Даби!

Григор Димитров изигра безспорно най-хубавия си мач до момента на демонстративния шампионат World Tennis League и се поздрави с влиятелна победа над международния номер 10 Тейлър Фриц. Родната ни първа ракета имаше повече от значима задача за конфликта, откакто от него зависеше да остави тима на " Каните " с късмет да търси успеха в дуела против " Соколите ", като българинът изигра по съвършен метод ролята си на самобитен водач за своя отбор и се наложи над някогашния първенец от Мастърса в Индиън Уелс - 6:3.

По този метод най-хубавият ни тенисист съкрати доста разликата в резултата на генералния конфликт сред двете селекции, като изоставането на " Каните " към този момент е сведено до най-малко при 23:24 точки, преди крайният победител в съревнованието да бъде излъчен в заключителната среща, противопоставяща Арина Сабаленка и Елена Рибакина.

Още на старта на дуела можехме да видим оптимистичните знаци, които даваше Гришо с играта си, поради обстоятелството че първият му сервис функционираше на висота и той на бърза ръка се регистрира с три аса на сметката си. Същевременно пък американецът повече разчиташе на мощта в ударите си, което скоропостижно бе разчетено ловко от някогашния номер три, който стартира да употребява вездесъщия си слайс, с цел да всмуква силата от съперниковите отигравания и изчакваше опцията си да нанесе уинър, както стори по удивителен метод от бекхенд и проби безапелационно.

Оттам насетне останалата част от работата пред Григор на процедура бе свършена от страхотния му в днешния ден начален удар, който продължи да лимитира по всякакъв начин опциите пред международния номер 10, до момента в който нашето момче се радваше на несъмнено най-хубавия си тенис на конкуренцията в Абу Даби до момента и без непотребни съмнения, се поздрави с успеха.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР