Григор Димитров и Рафаел Надал играят полуфинал на тенис турнира

...
Григор Димитров и Рафаел Надал играят полуфинал на тенис турнира
Коментари Харесай

НА ЖИВО С КАРТИНА: Кошмарно начало на третия сет за Григор

Григор Димитров и Рафаел Надал играят полуфинал на тенис шампионата в Пекин. Българинът към този момент записа победа над международния номер 1 тъкмо в китайската столица през предходната година (6:2, 6:4), а в този момент ще търси повтаряне на триумфа.

Двамата стигнаха до предпоследното ходило по пътя към купата след победи над Роберто Баутиста Агут и Джон Иснър. Балансът от срещите им е 8:1 победи в интерес на Надал.

В другия полуфинал от 16:00 часа един против различен излизат Ник Кирьос и Александър Зверев.
 

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО ТУК и ТУК !!!
РЕЗУЛТАТ НА ЖИВО ТУК!!!
 

  ПЪРВИ СЕТ
Сетът стартира с по един сервис гейм и за двамата, като Гришо направи няколко неточности при връщането на топката, само че въпреки всичко игра ужасно, до момента в който Надал бе безукорен. Испанецът проби българина за 3:1, след което задатъкът му стана 4:2. Тогава Димитров поведе с 40:15, само че пропусна златна опция да върне пробива и загуби гейма за 5:2 в интерес на Надал. Испанецът не срещна проблеми и затвори сета след собствен сервис за 6:3 за тъкмо 35 минути.

 ВТОРИ СЕТ
Вторият сет не стартира по никакъв начин добре за българина и той позволи пробив на нула едвам в първия гейм. Гришо опита да възвърне равенството след оспорват втори гейм, само че Надал взе своето. Испанецът пропусна опция да поведе с 3:0, откакто на два пъти получи брейкпойнт, само че Димитров сподели, че към момента има сили и резервира интригата в сета и в срещата. Българинът за следващ път пропусна превъзходен късмет за пробив в четвъртия гейм, когато поведе с 30:0, имаше брейкпойнт, само че загуби гейма за 1:3. Гришо резервира интригата със собствен сервис гейм за 3:2, а в шестия гейм най-сетне се възползва от шанса си и проби Надал за 3:3. Последва замяна на сервис геймове, с цел да се стигне до 5:4 в интерес на Димитров, след което българинът взе и сета, пробивайки Надал, въпреки при втория сет пойнт.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР