Грейнаха коледните светлини в град Петрич. Вълнуващият момент беше предшестван

...
Грейнаха коледните светлини в град Петрич. Вълнуващият момент беше предшестван
Коментари Харесай

В коледни светлини засия Петрич! /Снимки/

Грейнаха коледните светлини в град Петрич. Вълнуващият миг беше предшестван от музикална стратегия, която подариха на петричани възпитаниците на ЦПЛР ОДК – Петрич и на НЧ „ Братя Миладинови - 1914 “.

Сцената на площад „ Евтим Евтимов “ оживя с невероятните като план хореографии и докосващи осъществявания на децата, свързани с идните празнични дни. Най-малките поданици на общината ни придвижиха в същинската атмосфера на светлите Рождествени и Новогодишни моменти, които ще преживеем и споделим.

Кметът Димитър Бръчков поздрави присъстващите и добави, че тази година също са импортирани нови детайли в градската декорация, в това число и в украсата на елхата.

Дядо Коледа дойде в Петрич, избрал по-бързия преход - с мотор за наслада на очакващите го деца. И не закъсня…за да раздаде лакомства на послушните дребни поданици и да чуе техните стремежи. Колективното преброяване за стартирането на светлините още веднъж беше измежду най-очакваните моменти. Празнични илюминации озариха небето над Петрич в днешния 8 декември.

Община Петрич благодари на всички деца и ръководители, които сътвориха и участваха в празничната стратегия! Благодарим за обичта, с която работите, с цел да радвате всички ни! Подарихте ни още веднъж един баснословен момент - подарихте ни страст, наситена с усмивки и светлина – това, което носят и дните на Рождеството…

Нека от този миг орисаме идните дни, идната година да бъде изпълнена с доста красиви моменти, да бъде изпълнена с добрини, с непорочност, с топлота в домовете.

Весели и споделени празници, уважаеми поданици на община Петрич!, пожелават от общинска администрация Петрич.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР