Гребната база на Пловдив замръзна и заприлича на ледена пързалка,

...
Гребната база на Пловдив замръзна и заприлича на ледена пързалка,
Коментари Харесай

Гребната база на Пловдив замръзна ВИДЕО

Гребната база на Пловдив замръзна и замязя на ледена пързалка, само че с тъничък лед. Това се случва съвсем всяка година в най-мразовитите дни. В студеното януарско утро спортуващите пловдивчани хвърляха по едно око на вледененото водно огледало, а тези, които се разхождаха се спираха да си създадат по едно селфи за обществените мрежи.



Йоанна Манолова споделя, че Гребният канал е затрупан с лед от три дни. Тя го видяла, когато пристигнала да тича, а през днешния ден е на разходка с приятелката си Алисия Димитрова.

„ Миналата година почти по същото време бях видяла Гребната замръзнала и даже снимах. Тогава несъмнено обаче не беше толкоз студено колкото в този момент. Дори и да е по-дебел леденият пласт нямам храброст да се разходя по него. Освен това мисля, че е неразрешено “, разяснява Алисия Димитрова.

Видът на замръзналия канал пък върна Атанас Петков в младежките му години, когато ледът е бил в пъти по пълен, а той и неговите другари са се разхождали по водното огледало.

Любимото място за спорт и отдих на пловдивчани обаче остана относително пусто поради студеното време - спортуващите бяха по-малко от нормално.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР