Гръцкото правителство обмисля да забрани напълно движението на лични автомобили

...
Гръцкото правителство обмисля да забрани напълно движението на лични автомобили
Коментари Харесай

Гърция забранява движението на автомобили по Великден?

Гръцкото държавно управление обмисля да забрани изцяло придвижването на персонални коли в навечерието на Великден и на самото Възкресение, с цел да обезпечи прецизното съблюдаване на ограничаващите ограничения против разпространяването на ковид в сериозния миг на най-големия православен празник, написа атинският всекидневник "Катимерини ".

Ако в последна сметка мярката бъде призната, тя ще бъде приложена от 20 часа вечерта на Велика събота, когато затварят магазините. Показателни за желанията на държавното управление са вчерашните думи на държавния представител Стелиос Пецас, който съобщи, че "не се разрешава пътешестване до домовете на родственици и другари, с цел да честваме дружно ". Правителството схваща умората на жителите и в случай че тази мярка бъде призната, тя ще бъде последната преди последователното разхлабване на рестриктивните мерки през май.

Икономическият всекидневник "Нафтемборики " се стопира на обръщението, което направи през вчерашния ден вечерта по малкия екран министър председателят Кириакос Мицотакис  Кириакос Мицотакис Кириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис е роден в Атина на 4 март 1968 година. Акцент в изявлението на премиера "Нафтемборики " слага върху фразата, че в интервала на пандемията е било построено доверие към страната, което ще даде опция след края на рестриктивните мерки да стартират основни промени.

"Контра нюз " написа, че половината от хотелите в Гърция са във в действителност банкрут, като царува суматоха от гърмеж на безработицата и от ново потомство "лоши заеми ". Вестникът оповестява и за снощното послание на премиера Кириакос Мицотакис  Кириакос Мицотакис Кириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис е роден в Атина на 4 март 1968 година към нацията, като разяснява, че то е било с "аромат на избори ".

Гръцкият министър председател разгласи: Извънредна помощ от 400 евро за дълготрайно безработните

Свързаният с опозиционната СИРИЗА в. "Авги " подлага на критика премиера Кириакос Мицотакис  Кириакос Мицотакис Кириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис е роден в Атина на 4 март 1968 година за снощното му телевизионно послание под заглавие "Хитър политикан ". Според вестника Мицотакис е "открил " потребността от нова система на публично опазване на здравето, признал е, че идва дълбока криза, само че е определил като "нелогични претенции " ограниченията, които множеството страни подхващат за ограничение на рецесията. Според СИРИЗА обръщението на Мицотакис не е било отдадено на пандемията, а на политическа целенасоченост, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Авги " цитира и някогашния министър на финансите Евклидис Цакалотос, който предизвестява сегашния министър ХристосСтайкурас, че грижа за междинната класа сега не съществува и с всеки час, през който кабинетът не взима нужните ограничения, се доближава към дълбока и продължителна икономическа рецесия.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР