Повече от половин година не виждам нещо ново да е

...
Повече от половин година не виждам нещо ново да е
Коментари Харесай

Фандъкова: Защо общината не попита гражданите за промените по Патриарха?

Повече от половин година не виждам нещо ново да е свършено в София. Това съобщи някогашният столичен кмет Йорданка Фандъкова пред бТВ.

По думите й градът има потребност от непрекъснати грижи и поредна работа. За първа година строителният сезон стартира, само че няма нито един стартират огромен инфраструктурен обект, подлага на критика Фандъкова.

С горделивост обаче се върна обратно в годините на нейното ръководство, през които благодарение на жителите, бизнеса и институциите София се трансформирала.

Фандъкова съобщи, че е удовлетворена от свършеното, най-вече във връзка с градския превоз. Според нея нищо неприятно не е оставено на новата власт.

По отношение на реорганизацията на движението по бул. " Патриарх Евтимий " Фандъкова укори локалната власт, че не е взела поради мнението на жителите, като даже е липсвал разговор. Заради това и са недоволни, счита някогашната кметица.

" Този план ми беше показан преди 4 години от общински консултант и аз го поддържах. Но по-късно по време на публичните разисквания се оказа, че има доста елементи за изчистване ", изясни Фандъкова.

Решението си да се върне в парламента Фандъкова изясни с това, че иска резултатите, които са реализирани в София, да бъдат реализирани и в цялата страна.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР