Гръцкият гранд Олимпиакос най-вероятно няма да може да разчита на

...
Гръцкият гранд Олимпиакос най-вероятно няма да може да разчита на
Коментари Харесай

Сериозен удар за Олимпиакос преди решаващия мач с Фенербахче

Гръцкият гранд Олимпиакос най-вероятно няма да може да разчита на един от водачите си - Костас Папаниколау за решаващия мач против Фенербахче от четвъртфиналната фаза на Евролигата. Опитният баскетболист пропусна тренировката на отбора през днешния ден, като причина за това е вирусно заболяване единствено два дни преди мач №5 сред двата тима за влизане във финалната четворка.

Иначе в лагера на Олимпиакос, където съществена фигура е българската баскетболна звезда Александър Везенков, няма други проблеми с контузени или заболели играчи.

До момента двата тима си размениха по два триумфа, като последният мач в Пирея ще реши дали гръцкият или турският гранд ще пътуват до Каунас, където ще се изиграят финалите на най-комерсиалния клубен баскетболен шампионат. Тимът, който доближи до там ще се изправи на полуфинал против спечелилия от серията сред Макаби Тел Авив и Монако.
 Рекорд! Олимпиакос продаде всички билети за мача с Фенербахче за 9 минути Рекорд! Олимпиакос продаде всички билети за мача с Фенербахче за 9 минути
Припомняме ви, че през вчерашния ден " червено-белите " продадоха всички билети за срещата за 9 минути, като поръчките за " магическите " хартийки, както ги назовават в Гърция бяха над 80 000. 

Снимка: facebook.com/olympiacosbc
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР