Гръцките власти арестуваха двадесет и двама души за незаконно използване

...
Гръцките власти арестуваха двадесет и двама души за незаконно използване
Коментари Харесай

Гръция арестува 22 души за присвояване на плажната ивица

Гръцките управляващи арестуваха двадесет и двама души за нелегално потребление на плажни зони на известни туристически дестинации в страната, заяви електронното издание на гръцкия в. „ Катимерини “.

На островите Парос, Миконос и Родос в Егейско море проверяващите откриха нарушавания, свързани със заемането на брега с чадъри и шезлонги без позволение, потребление на зона, която попада под защитни археологически разпореждания, както и възпрепятстване на достъпа на плажуващите до морето посредством слагане на чадъри и шезлонги на разстояние по-малко от пет метра от бреговата линия, написа вестникът, представен от Българска телеграфна агенция. 

Гръцката полиция задържа виновните за тези нарушавания притежатели и краткотрайни шефове на плажните заведения.

След всеобщо неодобрение на жители за неналичието на свободно и гратис място за плажуване на публичните плажове държавните органи в Гърция организират интензивни инспекции за съблюдаване на законодателството във връзка с потреблението на морския бряг от страна на юридически и физически лица. Преди няколко седмици недоволството на жителите се разрасна и в протестни манифестации на разнообразни туристически дестинации с апел за безвъзмездни и налични плажове в Гърция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР