Гръцките медии подробно съобщават за наложените у нас Covid мерки

...
Гръцките медии подробно съобщават за наложените у нас Covid мерки
Коментари Харесай

Гръцките медии следят Covid мерките в България

Гръцките медии в детайли оповестяват за наложените у нас Covid ограничения и към този момент не се трансформират изискванията за влизане от България. Продължава да е сериозна обстановката в Северна Гърция, където липсват места в лечебните заведения.

Четвърта вълна на Covid слага под мощен напън здравната система в България, оповестяват гръцките медии.

Те цитират и здравния министър Стойчо Кацаров, че при нужда ще се транспортират заболели в чужбина.

Поради мощният трафик на границата в двете направления, гръцките медии осведомят и за рестриктивните мерки, въведени в България, както и условията за документ за имунизиране.

Въпреки променената обстановка с разпространяването на Covid вируса, Гърция не вкара спомагателни условия за влизащите от България. Задължителните проби на границата са в действие от началото на септември.

В Северната Гърция също всекидневно се утежнява обстановката с инфектираните и приети в болница. Полицията постанова санкции, лишава лицензи на заведения и следи строго за съблюдаване на ограниченията.

Заместник-министърът на опазването на здравето Асимина Ганга още веднъж прикани за всеобщо имунизиране. Лекари в Гърция са на мнение, че силовата акция по имунизиране и ограничавания не дава резултат и се постанова незабавно " тактичност на убеждението ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР