Гръцката полиция извършва масови проверки в страната за спазване на

...
Гръцката полиция извършва масови проверки в страната за спазване на
Коментари Харесай

В Гърция арестуват за неспазване на мерките

Гръцката полиция прави всеобщи инспекции в страната за съблюдаване на ограничаващите ограничения против разпространяването на ковид. В някои обстановки служителите на реда даже са арестували нарушителите. В Гърция от началото на пандемията са регистрирани над 10 000 позитивни проби за COVID-19.

„ Катимерини” съобщи, че единствено за петък през предходната седмица са били осъществени 57 138 инспекции на територията на Гърция, като са били наложени 373 санкции за липса на здравна маска и неспазване на отдалеченост. От началото на месец август са били регистрирани 454 нарушавания от страна на частния бизнес, като са били осъществени и 28 ареста.

В събота пък е бил задържан юрист, който е нарушил карантината и е отишъл във вилата си на остров Миконос. Адвокатът е трябвало да съблюдава карантина в Атина, само че е нарушил наредбите. При различен случай 17-годишно момче е било задържано в рейс в Атина, откакто е отказало да сътрудничи на служителите на реда, които му създали забележка, че не носи маска.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР