Границите на Турция с България и Гърция може да бъдат

...
Границите на Турция с България и Гърция може да бъдат
Коментари Харесай

Турция отваря границите си с България и Гърция от 1 юни


Границите на Турция с България и Гърция може да бъдат отворени на 1 юни според от развиването на епидемиологичната конюнктура с ковид, оповестяват турски медии, представени от БНР. Официална информация по въпроса към момента липсва.

Според изнесената информация в редица турски медии границите с България и Гърция може да бъдат отворени от 1 юни, макар че Турция считала да отвори от 15 юни границите си за пасажери от страните, в които болестта с Covid-19 е под надзор.

Електронният вестник „ Дувар “ обаче показва, че публикуваният проект за нормализация на живота с логото на президентството, на който медиите, разгласили информацията се базират, не е с доказана достоверност.

Документът не може да бъде открит на нито един формален уеб страница и толкоз обстоен „ нормализационен проект “ не е бил публично обявяван.

По-рано управляващите оповестиха главните параметри на проект от 4 стъпки за връщане към естествен живот. Първият стадий ще трае до края на религиозния празник Рамазан Байрам на 26 май. Вторият интервал ще стартира от 27 май и ще продължи до 31 август. По време на него ще бъдат възобновени съвсем всички услуги, в това число и вътрешните и интернационалните полети.

Третият стадий ще продължи в интервала 1 септември - 31 декември, а четвъртият ще стартира от 1 януари 2021 година

Впоследствие източници от Директората по връзките на турското президентство, представени от турската платформа за оборване на подправени вести „ Тейит “, обявиха, че каченият в разнообразни уеб сайтове, „ УотсАп “ групи документ е чернова. Стъпките по проекта за нормализация на живота в Турция ще бъдат оповестени от президента на страната Реджеп Тайип Ердоган.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР