Грандиозният скандал преди дългоочаквания бой между Конър Бен и Крис

...
Грандиозният скандал преди дългоочаквания бой между Конър Бен и Крис
Коментари Харесай

Битката на синовете минава под егидата на Люксембург?

Грандиозният скандал преди дълго чакания пердах сред Конър Бен и Крис Юбанк Джуниър може да бъде решен с елегантно заобикаляне на разпоредбите. Битката на синовете е планувана за тази събота в Лондон, само че Бен даде положителна допингпроба за неразрешеното вещество „ Кломифен ”. След това последва възбрана за мача от Британския ръб за надзор на бокса.

Двете страни обаче не престават да търсят метод борбата да се състои. Излезе догадка, че Бен и Юбанк Джуниър може да употребяват трика, който направиха Дейвид Хей и Дерек Чисора през 2012 година Тогава те използваха за лицензиране на мача им Люксембургската боксова федерация.

Никой от боксьорите нямаше английски боксов лиценз по това време, само че европейските федерации въпреки всичко могат да дадат зелена светлина на мач, в случай че желаят. Вестник „ Сън ” написа, че сходно решение може да бъде употребявано и в този момент. Просто Юбанк Джуниър и Конър Бен би трябвало да получат европейски лиценз, макар че мача ще се организира във Англия.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР