Грандът Левски приема единайсеторката на Ружомберок в двубой от първия

...
Грандът Левски приема единайсеторката на Ружомберок в двубой от първия
Коментари Харесай

Левски излиза като безспорен фаворит срещу Ружомберок, но подценяването може да се окаже фатално

Грандът Левски приема единайсеторката на Ружомберок в дуел от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

" Сините " имат удобна преднина от 2:0 след първата среща в Словакия, което прави столичани любимци за класиране в идната фаза.

Петър Хубчев е наясно, че неналичието на почитателите на стадион " Георги Аспарухов " е огромен минус за тима му, който се усещаше хазаин преди седмица във визитата на Ружомберок, когато агитката от над 500 индивида огласяше стадиона през всичките 90 минути.

" Можем да загубим всичко. Един % подценяване ще бъде съдбовен ", показа треньорът на " сините " на формалната конференция.

Този път разполагаем на Хубчев са голмайсторът на България Станислав Костов, както и новото попълнение в офанзива Дени Алар, който още няма една минута със " сините ".

" Подготвяме състава съгласно съперника ", разяснява след успеха в Ружомберок Хубчев. Той още веднъж готви изненади и капан на съперника, само че е прекомерно евентуално за заложи на същите 11, които стартираха в Словакия.

Дебют за " Герена " ще създадат новите попълнения Милан Миятович и Янис Каргас, които ще започват от първата минута. Пред вратаря на Черна гора в отбрана започват капитанът Живко Миланов, Каргас, Нуно Рейш и Иван Горанов, до момента в който Кали Тиам, Мартин Райнов, Илия Юруков и Давиде Мариани ще бъдат халфовете, а швейцарецът ще бъде този, които би трябвало да подкрепя Паулиньо и Станислав Иванов.

Наставникът на " розите " Ян Хаспра разгласи, че ще играят същите 11, с които стартира мача в Словакия.

Левски имаше единствено една победа от първите си четири гостувания на словашки отбори, само че в България има три победи и една единствена загуба в предните си четири конфликта против словаци, само че все пак е продължавал едвам веднъж от четири опита.

Словаците гонят героизъм, който реализираха преди две години, когато отстъпиха с 0:1 на Бран на своя стадион, а по-късно сензационно победиха с 2:0 в Норвегия.

По-опитният състав в шампионатите е този на Левски, който излиза в своя мач №204 под егидата на УЕФА, като 110 от тях са точно в УЕФА/Лига Европа, където клубът има и най-вече победи - 40, а идващият триумф на отбор ще бъде под №70 в шампионатите. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР