Гръмотевични бури и повредено оборудване в съоръжение на Федералната авиационна

...
Гръмотевични бури и повредено оборудване в съоръжение на Федералната авиационна
Коментари Харесай

Гръмотевични бури и проблем с комуникационна система спряха полети по Източното крайбрежие на САЩ

Гръмотевични стихии и развалено съоръжение в оборудване на Федералната авиационна администрация (FAA) доведоха до обилни закъснения за пътуващите със аероплан по Източното крайбрежие на Съединени американски щати в неделя вечерта, като Вашингтон и Ню Йорк бяха принудени да спрат за малко множеството входящи полети, съобщи организация Ройтерс.

С напредването на вечерта полетите бяха обновени от Вашингтон, откакто ремонтът на информационното съоръжение беше приключен, заяви Федералната авиационна администрация.

Закъсненията обаче продължиха за няколко летища в Ню Йорк, откакто по-рано гръмотевични стихии постановиха прекъсване на полетите.

Заради стихии бяха спрени полетите на летище Хартсфийлд-Джаксън в Атланта, на летище Филаделфия, на " Либърти " в Нюарк и на нюйоркските летища ДжейЕфКей (JFK) и „ Ла Гуардия ".

Полетите до и от летищата в региона на Вашингтон бяха спрени поради проблем с информационна система. От Федералната авиационна администрация прецизираха, че се е наложил ремонт на главно оборудване за надзор на въздушното придвижване, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на вестник " Вашингтон поуст ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР