Гражданските организации нямат достатъчно ефективен механизъм, за да могат да

...
Гражданските организации нямат достатъчно ефективен механизъм, за да могат да
Коментари Харесай

Душана Здравкова попиля новата коалиция заради ялови решения на НС

Гражданските организации нямат задоволително ефикасен механизъм, с цел да могат да прокарат своите хрумвания и да задължат политиците да свършат нещо потребно. Това съобщи пред БНР Душана Здравкова, някогашен арбитър и някогашен евродепутат. " Това, което свършиха през днешния ден никога не  е потребното деяние, предстоящо от хората ". 

Със 144 гласа " за " Народното събрание одобри на първо четене измененията в Закона за отбрана от домашно принуждение. С тях " интимната връзка " се приравнява към брачното партньорство и съжителството без брак, а жертвите получават същите благоприятни условия за протекция.

" Гражданската сила и митингите не бяха за това. Не това са упованията на обществото – някакъв комичен текст, който по никакъв метод не би довел до нещо положително и до решение на казуса. Не може Народното събрание да написа такива ремонти на коляно ".

Проблемите са на първо място в предварителната защита, възпитанието и образованието, означи Здравкова пред публичната медия. И добави рецензия: " Липсва разбор на протичащото се, както и резистентност и надграждане на плановете ". Такива случаи на принуждение би трябвало да се преглеждат в юридическите факултети на университетите, в Института по правораздаване, както и във всевъзможни курсове на съдии, прокурори и проверяващи служители на реда, посъветва специалистът. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР