Гражданската организация Спаси София на младия активист Борис Бонев ще

...
Гражданската организация Спаси София на младия активист Борис Бонев ще
Коментари Харесай

МАЗАЛО: Спаси София ще сваля Фандъкова, Алибегов пък ще сваля тях

Гражданската организация " Спаси София " на младия деятел Борис Бонев ще бъде в центъра на две акции в столицата идната седмица. Едната - проведена от нея, а другата - против нея. Lupa.bg ви предлага къса последователност на хаоса към жълтите павета.

Днес от " Спаси София " разпратиха апел за митинг с искане на оставката на кмета Йорданка Фандъкова. Борис Боев събира последователите си на 12 октомври от 18 ч. пред постройката на общината. Като мотив Бонев показва идиотското разпореждане и пренареждане на жълтите павета.

" Гаврата с жълтите павета преля чашата. Не става въпрос за поредния ремонт на ремонта и асимилиране на милиони, а за окончателно изтриване на историческия образ на София! Нищо няма да се промени, в случай че сме безучастни и мрънкащи вкъщи. Последният мандат на госпожа Фандъкова е белязан от безчет кавги, провалени планове и некачествени поправки. София става все по-мръсна, тъмна, презастроена, задръстена и унизена. Призовавам всички мои съграждани да дойдат на митинга тъй като без ново ръководство, София ще продължи да става все по-непоносим град за живот ", представен е Бонев в известие до медиите. 

От организацията се стимулират с това, че " не престават да харчат от ден на ден милиарди - непрозрачно, в некачествени поправки и през същите няколко строителни компании. Няма надзор, няма санкции или пояснение за какво обектите се разпадат преди да са пуснати. Никакви поучения не са взети ".



Малко след известието за митинга, асоциацията на ресторантьорите разгласи контраакция.

" Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България показват своето мощно терзание от извънредно нападателната офанзива, която " Спаси София " провежда против българската столица София! Считаме, че непрестанното оклеветяване на града съществено вреди на неговия имидж като туристическа дестинация ", пишат хората на Ричард Алибегов.

" Атакуват се емблематични туристически места. Например ул. " Съборна ", където жителите даже излязоха на митинг против " Спаси София ". Под прицел постоянно е ул. " Витоша "  – една от забележителностите на столицата ни – изпълнена с живот и обичано място за разходка и отдих както на българите, по този начин и на голям брой задгранични туристи. "

Собствениците на заведения загатват и за идните следващата година локални избори и възможното ново присъединяване на гражданската организация и на Бонев като претендент за поста на Фандъкова.

" Наясно сме с политическите упоритости на " Спаси София ", само че не сме съгласни те да вредят по този нападателен метод на туристическия бизнес в града ни! София сигурно има проблеми и то не малко. Но като цяло е хубав европейски град със своите исторически и модерни забележителности. 

С непрестанното оклеветяване на българската столица и проявление само на отрицателното и умишлено подминаване на красивото се прави черен PR на града, който отблъсква туристите. И то от хора, които през живота си " една къщурка за птички не са построили ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР