Гражданска война избухна в британското правителство начело с Тереза Мей

...
Гражданска война избухна в британското правителство начело с Тереза Мей
Коментари Харесай

Медия: Гражданска война пламна в британския кабинет

Гражданска война избухна в английското държавно управление отпред с Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила, написа Скайнюз.

Премиерът на Обединеното кралство е подложена на мощен напън от страна на членове на своята Консервативна партия поради договарянията за излизането на Англия от Европейския съюз (Брезкит). Днес 62-ма депутати връчиха искане Обединеното кралство да вкара митнически бариери върху стоките, които ще бъдат внасяни на Острова от останалите 27 членки на блока откакто британците изоставен блока след над 40-годишното си участие. "Ако продължим да търгуваме с 27-те по същия метод и след Брекзит, задачата на нашето излизане от Европейски Съюз ще се обезсмисли ", написа в документа.

Медията напомня, че до неотдавна последователите на твърдия Брекзит (прекъсване на съвсем всички връзки с блока) бяха малцинство. С оставката на вътрешния министър Амбър Ръд предходната седмица, която бе последовател на запазването на свободното прекосяване на артикули от двете страни на Ламанша, обстановката се промени.

Също по този начин основният договарящ за Брезит от страна на Лондон Дейвид Дейвис е съперник на запазването на митическия съюз сред страната му и континента. По данни на Скайнюз, в случай че връзките не бъдат прекратени, той може да хвърли оставка.

През юни 2016 година малко над половината британци се оповестиха за излизане от Европейски Съюз. Преговорите за Брекзит сред Брюксел и Лондон започнаха на 19 юни предходната година, а излизането на Обединеното кралство би трябвало да стане факт на 29 март 2019 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР