Гражданин на Обединеното кралство на полет на Aer Lingus твърди,

...
Гражданин на Обединеното кралство на полет на Aer Lingus твърди,
Коментари Харесай

Националният пътник на Обединеното кралство „удря с юмруци седалките и прозорците на самолета в продължение на час и половина по време на полет“

Гражданин на Обединеното кралство на полет на Aer Lingus твърди, че е удрял с пестник прозорци и седалки по време на пиянска кавга, която е била „ извънредно заплашителна “, изслуша съдът.

59-годишният Дарън Дейвисън от Дънганон, графство Тайрон, Северна Ирландия, е арестуван под гаранция от €200 евро (£170) след случая по време на полета от Франция за Ирландия, за който се оповестява, че е липсващ за повече от час и половина. Полицията го арестува, откакто самолетът кацна на летището в Дъблин във вторник вечерта и му повдигна обвинявания по Закона за въздушната навигация и превоза.

Той е упрекнат, че е бил в нетрезво положение и е взел участие в заплашително и обидно държание по време на полета и се е появил пред Съдия Майкъл Рамзи в окръжния съд в Дъблин в сряда. Съдебният сержант Дерек Спейн сподели, че проверяващата Гарда „ не е съумяла да получи каквато и да е информация от този господин, с изключение на името или самоличността му “.

Сержантът сподели, че обвиненият е гражда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР