Граждани ще протестират пред сградата на Президентството заради скандалните изказвания

...
Граждани ще протестират пред сградата на Президентството заради скандалните изказвания
Коментари Харесай

Граждани излизат на протест пред Президентството, иска импийчмънт на Радев

Граждани ще стачкуват пред постройката на Президентството поради скандалните изявления на президента Румен Радев. В свои изказвания на Рожен, той съобщи " през днешния ден ние споделяме " не "  на нихилизма и безродието, които катастрофираха в своето непочтеност с опитите си да охулят и пречупят тази самодейност ", визирайки рецензиите, които хиляди българи показаха към построяването на голям стълб с дарения от държавни компании. Също по този начин президентът съобщи, че " Украйна упорства да води войната с Русия ".
Прочетете още
Демонстрацията е с искане за импийчмънт - следващото такова от площада против президента, упрекван в слугинаж към Кремъл. Събитието е планувано за сряда, 18.30 часа на " Дондуков " 2.

" С идното събитие показваме възмущението си от последните изяви на президента Румен Радев, с които той не прави нищо друго с изключение на да популяризира пропутинска агитация. За нас е извънредно недопустимо от президентството да се приказват към този момент близо година и половина неистини, операции и опорки на Кремъл в лицето на Румен Радев. За нас той с всяко едно свое деяние разединява нацията, по тази причина желаеме и неговото отсраняване от поста държавен глава на Република България ", 

Протести против Радев имаше и преди няколко месеца. Тогава жители скандираха " Тук не е Москва ". Една от аргументите президентът да си навлече гнева на обществото, бе държанието му при връчването на мандата за сформиране на държавно управление на " Продължаваме Промяната " - " Демократична България ". Протестите бяха провокирани и от нееднократните изявления на Радев против изпращането на военна помощ за Украйна. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР