Граждани на Елин Пелин, организирани в социалните мрежи, ще се

...
Граждани на Елин Пелин, организирани в социалните мрежи, ще се
Коментари Харесай

Граждани на Елин Пелин протестират в сряда срещу нехуманните убийства на бездомни животни



Граждани на Елин Пелин, проведени в обществените мрежи, ще се съберат пред постройката на общината в сряда с цел да стачкуват против нечовешките убийства на бездомни животни в общината
За предаването „ 12+3 “ по „ Хоризонт “ Кристина Благоева, уредник на митинга, посочи ч в града има 18 бездомни кучета, а на територията на общината – повече. 
Умъртвяват се безусловно всякога по най-нехуманния метод. Това значи, че се поставят токсини на обществени места, прострелват се и по този начин нататък. За нас това е ненормално. Това се случва през към 3-4 месеца. Това е един кръговрат тук: Изхвърлят се кучета на нашата територия, избрани хора ги отглеждаме. Естествено, " отглеждаме " е доста мощна дума, само че ги храним, грижим се задоволително за тях, само че просто след несъмнено време те изчезват по този жесток метод.Проведен е диалог с господин кмета, само че той не решение на въпроса. От близо една година ни дава обещание, че ще подпише контракт за градеж на подслон на територията на общината, само че към момента го подписва. Реално надали ще има някакво развиване, в случай че не се вдигнем на този митинг. Целта на митинга ни е тъкмо такава - да се направи подслон на територията на общината, с цел да може жителите да излизат умерено и да се усещат в сигурност на открито, по улиците.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР