Градус обяви, че ще използва всички законови възможности, за да

...
Градус обяви, че ще използва всички законови възможности, за да
Коментари Харесай

Градус: Нямаме отношения с Павел Стоименов

" Градус " разгласи, че ще употребява всички законови благоприятни условия, с цел да отбрани своите вложители и клиенти. В поредна позиция, оповестена на уеб страницата на Българската фондова борса, от компанията оповестиха, че са обект на „ следващи операции и внушения “, чиято цел е да уронят имиджа и да нанесат финансови вреди в изключително огромни размери на нейните вложители.
" За наше голямо страдание, за следващ път естрада на тази офанзива бе постройката на българския парламент, а съучастници в нея политически лица ", пишат от компанията.
 Бизнесмен със стряскащи разкрития пред Комисията по проверка - за аграрни картел, рекет и запалени офиси (ВИДЕО) Бизнесмен със стряскащи разкрития пред Комисията по проверка - за аграрни картел, рекет и запалени офиси (ВИДЕО)
Втори предприемач от земеделския бранш желае да бъде изслушан в комисията по проверка в Народно събрание. Павел Стоименов се показа като най-големия...
Оттам изрично отхвърлят всяка дума, произнесена от предприемача Павел Стоименов на на ревизионната комисия като се изключи обстоятелството, че двамата със притежателя на " Градус " Иван Ангелов не се познават и в никакъв случай не са имали бизнес взаимоотношения.
Две институции започнаха инспекции по проблема с компанията „ Градус “ - Комисията за финансов контрол и Националната организация за приходите.
Вчера агробизнесменът Павел Стоименов, определящ себе си като най-големия зеленчуков производител у нас и огромен зърнопроизводител, изнесе информация пред Комисията за проверка на ръководствата през последните 10 година по отношение на упражняван рекет от страна на притежателя на компанията „ Градус “ Иван Ангелов.
Това е вторият сходен сигнал до комисията след изказванията от предходната седмица на предприемача Светослав Илчовски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР