Градският велосипед на фирма URBANIZED BIKES, който се произвежда в

...
Градският велосипед на фирма URBANIZED BIKES, който се произвежда в
Коментари Харесай

Българи с международно отличие за дизайн на градски велосипед

Градският велосипед на компания URBANIZED BIKES, който се създава в България от български екип, се подрежда до марки като Apple, Bulgari, Ferrari, Lenovo, LG, Philips, Porsche, Sony и наред с тях, на 9-ти юли, на грандиозна гала в операта в Есен, ще бъде връчен наградата за извънреден дизайн и нововъведения на международния конкурс Red Dot.

Българският артикул ще влезе в годишника на алените точки 2018/2019, както и в профилирана галерия, отдадена на отличените в най-голямото в света ревю на актуалния дизайн. Наградата за сънародниците ни идва на база равнище на нововъведения, функционалност, качество, дългоденствие и ергономичност, измежду конкуренция от рекордните
до в този момент 6300 поръчки, от над 59 страни. 

 Освен дизайнът, техническите характерности на родния артикул също са съдействали за спечелването на наградата, а точно голямото преимущество да инвестираш във велосипед за градско колоездене, който не се нуждае от безусловно никаква поддръжка и наред с подобряването на здравето си, притежателят му способства и за запазване на околната среда. Безвъздушните гуми не се помпят с въздух, ремъчното задвижване е тихо и не изисква смазване, капсулованите спирачки и скоростна кутия не се замърсяват и не изискват никакво обслужване. Елементите от естествена кожа са с UV-защита и са устойчиви на атмосферни въздействия, което трансформира дизайнерския велосипед, тежащ едвам 12 кг,, в подобаващ за целогодишна приложимост, без сезонни ограничавания. 

 Томас Локууд, член на журито на Red Dot: Best ot The Best и авторитетна персона в региона на нововъведенията, вижда подобряването на качеството като знак, че фирмите от ден на ден дефинират положителния дизайн като фактор за триумф, с цел да останат на пазара. Дизайнът и нововъведенията са жизненоважният детайл на нашия бизнес ", споделя той.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР