Градският транспорт на бъдещето е твърде вероятно да се състои

...
Градският транспорт на бъдещето е твърде вероятно да се състои
Коментари Харесай

"Рено" показа бъдещето на градския транспорт

Градският превоз на бъдещето е прекомерно евентуално да се състои от споделени, електрически и самостоятелни транспортни средства, считат от " Рено " и на автосалона в Женева демонстрираха транспортно средство, което дава отговор на тези критерии. Моделът " Изи-гоу " (EZ-GO) употребява платформа на роботозирин автомобил, върху която френският тръст ще построи серия разнообразни транспортни средства.

© Георги Пауновски

От " Рено " считат, че " Изи-гоу " комбинира гъвкавостта и комфорта на самостоятелния превоз с успеваемостта и сигурността на публичния. Минибусът събира до шестима пасажери, като решение на оператора, който предлага услугата, е дали той ще може да се хваща от мрежа от обществени спирки, или ще взима пасажерите от домовете им.

При вторият вид, поръчката ще се прави през особено приложение, като всеки ползвател ще може да си резервира желано място в салона и даже да избере компанията, с която да пътува. Така да вземем за пример, самостоятелни туристи биха могли да се обединят за наем на цялото транспортно средство, с което да прегледат забележителностите на града, в който са.

© Георги Пауновски

" Рено Изи-гоу " е предопределено за напредване главно в граска среда и това е повода оптималната му скорост да е лимитирана на 50 км/ч. Превозното средства е със задно предаване и четири завиващи колела. Зареждането на батериите пък може да стана и апостериори.

В салона има шест места, като е обособено U-образно канапе. На борда има безжичен интернет, както и места за зареждане на мобилни устройства. Качването и слизането става през рампа в предната част.

© Рено

" Изи-гоу " е екипиран с въздушно окачване, тъй че в спряло състояние се доближава оптимално близо до земята, с цел да се улесни качването.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон Женева (491)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР