Градският съвет на Младежкото обединение в БСП - София излезе

...
Градският съвет на Младежкото обединение в БСП - София излезе
Коментари Харесай

Младежкото обединение в БСП - София против наказанието на Паргов

Градският съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия - София излезе с позиция против - краткотрайно лишаване на правата за заемане на партийни длъжности, участие в органите на Българска социалистическа партия и право да се кандидатира за такива в период от една година. " Решения по отношение на управлението на нашата софийска партийна организация би трябвало да се взимат от нея самата, а не принудително от управлението на партията - без разговор и действителен диалог ", се споделя в позицията, оповестиха от Българска социалистическа партия - София.

От Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия - София декларират, че в продължение на съвсем 10 години работиат интензивно, поредно и в синхрон с Паргов ръководител на градския съвет на партията. " През всички тези години ние постоянно сме получавали мечтаната поддръжка и схващане от страна на тясното управление в Българска социалистическа партия - София. Всеки един проблем, който сме срещали по този дълъг взаимен път, е посрещан с схващане ", се показва в позицията.
 Вдигнаха ли мерника и на Калоян Паргов в Българска социалистическа партия?
Вдигнаха ли мерника и на Калоян Паргов в Българска социалистическа партия?

От БСП-София опровергават информация от " Позитано " 20 за подписка против Паргов

От Младежкото обединяване желаят Националният съвет на Българска социалистическа партия да преразгледа решението си и приканват на Калоян Паргов да не бъде налагана възбрана за заемане на партийни длъжности. " Нашето предложение към Народно събрание на Българска социалистическа партия е да насрочи дата за привикване на Градска конференция, която да преразгледа държанието на ръководителя Калоян Паргов и да вземе решение по по този начин създалия се проблем, провокиран от подписите на 31 от 79 членове на Градския съвет на Българска социалистическа партия - София ", се споделя още в позицията.

" Това да можеш да избереш кой да те управлява е главен принцип на демокрацията и ние от Градския съвет на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия - София настояваме той да бъде спазен. В противоположен случай рискуваме легитимността на идващия ръководител ", акцентират от Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия - София.
 Паргов отхвърли съшитото с бели конци наказване
Паргов отхвърли съшитото с бели конци наказване

Той добави, че страхът идва от силата, която стои зад него в лицето на Градската организация на Българска социалистическа партия.

До наказването на Паргов се стигна, откакто той бе махленски в присъединяване в договорката със скъпите улични лампи в столицата, оповестена от общинския консултант Борис Бонев.

Припомняме, че в края на предходната година - един от на управлението на партията в лицето на Корнелия Нинова. През януари 2021 година пък, още веднъж след борби с Нинова. Сериозно разтърсване в Българска социалистическа партия имаше и още през септември 2020 година, когато - Красимир Янков, Валери Жаблянов, Лало Кирилов, Димитър Стоянов, Николай Иванов и Георги Андреев. Тогава петима от тях напуснаха и партията, като единствено Жаблянов остана член на Българска социалистическа партия.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР