Градоначалниците на Първомай и Асеновград спечелиха награди на конкурса Кмет

...
Градоначалниците на Първомай и Асеновград спечелиха награди на конкурса Кмет
Коментари Харесай

Първомай и Асеновград с награди от конкурса Кмет на годинат...

Градоначалниците на Първомай и Асеновград завоюваха награди на състезанието " Кмет на годината ". Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев бе отличен в категорията " Спорт и юношески начинания ", а премията бе връчена от олимпийската шампионка Стойка Кръстева. Наградата одобри от името на кмета заместникът му инж. Петър Петров.

" Още през 2019 година при стъпването си в служба кметът съобщи, че спортът и всеобщият достъп до спорт ще бъде главен приоритет в развиването на общината. Благодаря на всички, които ни поддържаха, на жителите, на общинската администрация, на сътрудниците от общинския съвет ", сподели инж. Петър Петров. И изясни, че са съумели да изградят двете съществени трибуни на емблематичния стадион " Шипка ", построена е многофункционална постройка в с. Тополово, строят се спортни зали в учебни заведения, актуализирана е напълно залата за повдигане на тежести и желанието на общината е да построи напълно нов състезателен комплекс.

Сред наградените кметовe на Пловдивска област е и градоначалникът на Община Първомай Николай Митков в категория " Градска среда ". Призът е за построяването и поддържането на паркове и публични пространства, детски площадки, инфраструктура и за основаването на по-уютна среда за живот.

" Оказва ми се голяма чест да получа тази премия. Нашите съграждани ни избират точно, с цел да можем да подобряваме средата, в която живеем. Тази премия е най-голямото наслаждение, което може да получи един градоначалник, сподели Митков.

Наградите бяха връчени на гала в столицата за девета поредна година. Наградени бяха 21 градоначалници в 7 категории. Победителите се избират след гласоподаване в интернет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР