Говорителят на руското външно министерство цитира Антоний Велики в отговор

...
Говорителят на руското външно министерство цитира Антоний Велики в отговор
Коментари Харесай

Захарова: Великобритания обвинява Русия в собствените си грехове

Говорителят на съветското външно министерство цитира Антоний Велики в отговор на изказването на английския външен министър Доминик Рааб по отношение на опцията за основаване на механизъм в Групата на седемте - Г7, за битка с дезинформацията, за която се твърди, че се популяризира от Русия. Според нея британците упрекват Москва за личните си грехове, написа БГНЕС.
" На светлия празник Великден ще си разреша да отговоря, като изтъквам монаха Антоний Велики, който сподели: " Ще дойдат последните времена, когато девет заболели ще дойдат при един здрав човек и ще кажат: болен си, тъй като не си като нас “, написа Захарова в неделя на своята страница във Фейсбук. " Време е да помислим за какво страните, които са заболели от агитация и които са я употребявали повече от един път, с цел да оправдаят въоръжена инвазия и събаряне на държавните управления (ето по какъв начин Англия и Съединените щати действаха в Ирак, измисляйки история за химическото оръжие), упрекват страната ни в личните им грехове. "
 Русия: Чехия е наясно от последствията от „ фокуси “ като гоненето на дипломати Русия: Чехия е наясно от последствията от „ фокуси “ като гоненето на дипломати
Москва реагира на новината за експулсирането на 18 съветски дипломати от Чехия. Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова...
Рааб съобщи в неделя в изявление за Ройтерс, че Обединеното кралство, което ръководи Г-7 през 2021 година, се надява да убеди сътрудниците в нуждата от пускане на механизми за бързо реагиране, които ще се стремят да опровергаят дезинформацията, публикувана от Русия. Първата директна среща на външните министри от Г7 от две години ще се организира в Лондон от 3 до 5 май.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР