Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова обвини украинския президент

...
Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова обвини украинския президент
Коментари Харесай

Захарова: Зеленски лъже за военните загуби на Украйна

Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова упрекна украинския президент Володимир Зеленски в неистина във връзка с военните загуби при експанзията на Русия .

Захарова съобщи, че всеки жител на Украйна, изключително тези на Запад, схваща хипотетичната машинация на Зеленски. Тя твърди, че Зеленски гледа на своите жители не като на хора, а като на единици, които да обезпечат западно финансиране , като го упреква, че съзнателно е занижил данните за военните загуби, с цел да продължи да получава финансова поддръжка.

Новината идва, откакто в неделя Зеленски съобщи, че през последните 2 години на войната против Русия.

Володимир Зеленски опълчва и информацията за руснаците - най-малко 180 000 руснаците са починали на фронта, а още към 500 000 са били ранени.
 Папа Франциск прикани за дипломатическо решение на войната в Украйна
Папа Франциск прикани за дипломатическо решение на войната в Украйна

Той прикани да се основат условия за обективен и дълготраен мир

В Киев се организира огромен конгрес " Украина. 2024 година ", в който присъединяване взимат високопоставени представители както на изборната власт, по този начин и на службите и военните.

Украйна и нейните задгранични сътрудници на бъдеща мирна среща на върха, с цел да обсъдят прекратяването на двегодишното навлизане на Москва при изискванията на Киев, сподели Андрей Ермак, консултант на президента Володимир Зеленски, по време на форума.

Володимир Зеленски заявяваше, че съотношението на жертвите сред двете страни е 1 към 5.
 Украйна създава ракети с обхват 700 км
Украйна създава ракети с обхват 700 км

Киев готви пробив в оръжейното производство 

Руската страна също не оповестява жертвите и ранените си в тази война. Само два пъти от началото на войната й публични лица са давали брой жертви - вторият път през септември 2022 година, когато съветското министерство разгласи под 5000. На фона на това единствено преди месец съветският президент съобщи, че.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР