Говорителката на бившия премиер Кирил Петков - Лена Бориславова, се

...
Говорителката на бившия премиер Кирил Петков - Лена Бориславова, се
Коментари Харесай

Лена се появи на протеста с Ицо Хазарта

Говорителката на някогашния министър председател Кирил Петков - Лена Бориславова, се появи довечера на митинга против измененията в Изборния кодекс, върнали на процедура хартиената бюлетина на въоръжение. Бориславова пристигна на митинга пред постройката на Народното събрание в компанията на рапъра и народен представител Ицо Хазарта, видя Lupa.bg.

Двамата излязоха дружно от Народното събрание и се причислиха към скандиращото голям брой от към 2500 души. Лена Бориславова бе облечена в топло бяло яке вид " пухенка " и нахлупила плетена шапка на главата си, която да я пази от декемврийския вятър. Ицо Хазарта, който е народен представител втори мандат от листите на " Продължаваме Промяната " в София с гражданското си име Христо Петров, бе с дълго карирано палто в английски жанр.

Двамата се стараеха да не се набиват на очи, само че все пак бяха снимани от фоторепортера на в. " 24 часа " Николай Литов.

Любопитна детайлност е, че преди клюката да обвърже прочувствено Лена Бориславова с премиера Кирил Петков, тя бе спрягана за изключително близка точно с Ицо Хазарта. Според осведомени, Бориславова е съумяла да убеди Христо Петров да се причисли към " Продължаваме промяната " и да влезе в политиката. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР