Кънтри певицата Брук Идън и съпругата ѝ Хилари Хувър съобщиха,

...
Кънтри певицата Брук Идън и съпругата ѝ Хилари Хувър съобщиха,
Коментари Харесай

Кънтри певицата Брук Идън обяви, че тя и приятелката ѝ чакат първото си бебе

Кънтри певицата Брук Идън и брачната половинка ѝ Хилари Хувър оповестиха, че чакат първото си дете. Двойката, която подписа брак предходната година, споделиха новината пред списание „ People “.

„ Бяхме в кухнята и просто стояхме прегърнати и плакахме в продължение на 10 минути “, сподели Идън за момента, в който разбрали, че Хувър е бременна.

Романсът сред двете стартира през 2015-а година и от този момент са неразделни.

„ Още в първия ден, когато се срещнах с Хилари, ѝ споделих, че ѝ е предначернато да бъде майка “, сподели от свая страна Хувър.

Тя добави, че двете дълго умували по какъв начин да се снабдят с дете – дали посредством осиновяване, или посредством ин витро оплождане.

В последна сметка взехме решение първо да се опитаме да забременеем с някой от нашите ембриони, посочи Хувър, която се чака да роди на 7 ноември.

Изборът да употребяват неизвестен донор на сперма дружно с процеса на добиване на яйцеклетки и за двете в последна сметка докара до радостната вест за бременността им – резултат, който, въпреки и предстоящ, ги изненада поради бързото стичане на събитията.

„ От дребна знаех, че желая да бъда майка, само че постоянно съм мислила, че ще осиновя, тъй като в никакъв случай не съм мислила, че ще се омъжа. Винаги съм мислила, че ще бъда самотна майка с осиновено бебе. Тогава срещнах Хилари “, призна Идън по време на изявлението.

A post shared by People Magazine (@people)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР