Говорител на премиера на Великобритания Борис Джонсън отрече обвинения, че

...
Говорител на премиера на Великобритания Борис Джонсън отрече обвинения, че
Коментари Харесай

Даунинг стрийт отрича Джонсън да е опипвал жени преди 20 г.

Говорител на премиера на Англия Борис Джонсън отхвърли обвинявания, че министър-председателят е опипвал две дами преди 20 година , осведоми " Ройтерс ".

Докато Джонсън се приготвя да извади Англия от Европейски Съюз на 31 октомври, връзките му с няколко дами в предишното са под сериозен взор. Обвиненията помрачиха годишната конференция на Консервативната партия, която стартира в неделя.
 Джонсън в спор на ползи, упрекнат и в полово принуждение
Джонсън в спор на ползи, упрекнат и в полово принуждение

Поредни кавги към премиера

Шарлът Едуардс, колумнист, писа за " Сънди таймс ", че е опипвана от Джонсън на работен обяд през 1999 година , когато той е бил редактор на списание Spectator.

" Под масата усетих ръката на Джонсън на бедрото ми . Той стисна ", написа Едуардс.
 Борис Джонсън е обвинен в корист с власт
Борис Джонсън е обвинен в корист с власт

По време на мандата му като кмет на Лондон…

Едуардс означи, че след обяда тя споделила на друга жена, която е седяла от другата страна на Джонсън. Колумнистът добави, че другата жена разкрила, че също е опипвана от Джонсън.

" Това обвиняване не е истина ", разяснява представител на премира.

След като " Даунинг стрийт " отхвърли, Едуардс написа в " Туитър ", че " в случай че министър председателят не си спомня за случая, значи аз имам по-добра памет от него ".

Финансовият министър Саджид Джавид отхвърли да разяснява обвиняванията, само че съобщи, че министър председателят е споделил, че не е истина.

" Разговарях с премиера за това и на първо място той не можеше да бъде по-ясен - безусловно явен, че обвиняванията са изцяло погрешни ", сподели Джавид пред Би Би Си.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР