Говорим за организирано престъпление, при което има известна степен на

...
Говорим за организирано престъпление, при което има известна степен на
Коментари Харесай

Криминален психолог: Възможно е да има втори замесен в убийството на Кристина

Говорим за проведено закононарушение, при което има известна степен на подготовка, само че и известна доза ирационални пропуски в нея. Емоционален съставен елемент, който не е дал късмет на причинителя да подсигури по-трудното постигане до него. Така престъпният психолог Росен Йорданов коментира пред Нова нюз убийството на 32-годишна Кристина в София.
Прочетете още
„ Когато имаме смесени детайли - проведени и неорганизирани, доста постоянно в практиката се е случвало да допуснем, че има и втори човек. Не споделям, че в тази ситуация е по този начин, само че теорията и практиката значително го удостоверяват. Или приказваме за незадоволителна подготовка и мощен прочувствен съставен елемент, или смесените детайли подсказват за съществуване на втори човек - помощник или ятак ”, е мнението му.

За задържания стана ясно, че има и други присъди - за закана за ликвидиране и за палеж на кола. „ Ако това е причинителят, този човек има история на принуждение и на емоционален вид принуждение. Това още повече укрепва извода, че тези детайли на образуване и планираност не са изключително присъщи за този вид причинител ”, добави Йорданов.

Като основно престъпният психолог дефинира това, че жертвата не е подала никакъв сигнал към органите на реда. „ Гражданите не би трябвало да престават да подават сигнали. Защото това е единственият метод, по който органите могат да се задействат ”, моли специалистът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР