Говорим много за и за базисните дрехи, които трябва да

...
Говорим много за и за базисните дрехи, които трябва да
Коментари Харесай

Най-красивите бижута, с които празничният сезон ще е още по-бляскав

Говорим доста за и за базисните облекла, които би трябвало да имаме в него, само че като че ли обръщаме по-малко внимание на детайлите. А точно те придават характерност на един тоалет. Елегантна чанта, чифт мокасини или някое красиво колие върху белия тишърт могат да преобразят един тоалет и от видимо обикновен той да стане доста изтънчен. Този път обаче приковаваме взор към бижутата, които нормално избираме доста по-прецизно от облеклата си. Въпреки че при тях също има някои безапелационни класики, има и такива, които се открояват през избран сезон. Хубавото е, че те се задържат малко повече измежду трендовете.

И въпреки всичко най-важното нещо, което можете да извършите, е да инвестирате в неща, които в действителност обичате да носите. По този метод няма да има значение дали колието или обеците ви са „ на мода “. Независимо от това е добре да сме в час с какво тъкмо можем да се откроим, изключително в този момент, когато ни следва най-празничния сезон, в който сме подготвени да извадим и най-красивите обувки. Бижуто към тях пък ще е финалния щрих, с цел да може тоалетът да наподобява още по-завършен и впечатляващ.
               

Ето за какво ви споделяме няколко настоящи неща, които се откроиха и в ревютата с сбирки пролет/лято 2023, което значи, че ще се позадържат в дрешника ни и през идната година. Започваме с перлите, които господстват на стилната сцена от много време, като дизайнери като Rejina Pyo и Givenchy, потвърдиха, че тази класика няма желание да излиза от листата с трендове. Това можем да кажем и за чоукърите, които украсяват врата ни. По-плътни, по-фини, с камъни или под формата на вериги, те са най-парти аксесоара, който може да изберете.

Добавяме към тях и огромните пръстени, които се открояват с цветни камъни. А те могат да се носят даже и върху модерните дълги ръкавици от тюл. Висящите обеци, които стигат съвсем до рамото, също като перлите и скъпоценните камъни се открояват и на стилния подиум при Chanel и Nensi Dojaka, и в стайлинга на фешънистите.
               

Гривните пък не са най-практичната при бижутата, само че пък са едни от най-въздействащите, изключително огромните и плътни модели, които елегантно обгръщат китките. Също толкоз приковаващи са аксесоарите с 3D цветя, които виждаме върху гривни, огърлици и даже диадеми. Този сезон обаче извънредно мощно завръщане прави подценяваната брошка, която още веднъж е подготвена да свети върху блузи, тишърти и ревери на сака. Между цветни скъпоценни камъни и архитектурни форми, разновидностите на брошки са в действителност доста. Така че време да си запеем още веднъж Shine Bright Like a Diamond…
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР