Готви се уродлив бъдещ кабинет. Политически кабинет на лицемерието след

...
Готви се уродлив бъдещ кабинет. Политически кабинет на лицемерието след
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Готви се уродлив бъдещ кабинет

Готви се недъгав предстоящ кабинет. Политически кабинет на лицемерието откакто Политическа партия бяха основани да приключат ГЕРБ, те пък говореха, че Политическа партия са дилетанти. Страхът на двете обединения сега ги сплотява в едно, в двете партии има хора за пандиза. Борисов би трябвало да незабавно самичък да си даде имунитета, тъй като това е мъжка постъпка, в случай че си почтен. Има Такъв Народ ще гласоподава " за " събаряне на имунитета на Бойко Борисов, той би трябвало да носи отговорност за дейностите си. Това сподели за предаването " Твоят ден " на Нова телевизия депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

" Бившият министър-председател Петков собственоръчно поръча ареста на Борисов, въпреки и противозаконен. Тогава се възмущаваше за какво Гешев му пречи да извърви процедурата. Година по-късно го брани с голи гърди да не бъде задържан. Записите на Василев демонстрираха, че има хора за съда, взели участие в държавна измяна. Няма да подкрепим кабинет на Политическа партия и ГЕРБ. Службите потвърдиха, че в точния момент сме свалили Политическа партия и сме били прави ", разяснява Станислав Балабанов.

" Ако получим третия мандат ще подходим отговорно с народен експертен кабинет. Вторият мандат е контрактуван, ще забележим дали ще се стигне до трети. Фасадният министър-председател Денков ще направи услуга на действителния - Асен Василев, подсилен от Борисов. На диалози за кабинет не би трябвало да участват Петков и Василев, те би трябвало да дават отговор пред съда ", съобщи Балабанов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР