Готови ли сте да се потопите в морето от стил

...
Готови ли сте да се потопите в морето от стил
Коментари Харесай

Лятото превзема Fashion Days, участвай в анкетата и спечели ваучер за плажни находни

Готови ли сте да се потопите в морето от жанр и изкушения, където премията ви чака на хоризонта? Готови ли сте за героичен шопинг от богата сбирка от бански костюми и аксесоари?

Нека тази анкета бъде за вас, тъй като Fashion Days ви дава опция да спечелите нови морски придобивки. Независимо дали търсите модерните розови изкушения или първокласно плажно облекло, Fashion Days разполага с точните продукти с популярни марки като Desigual, Guess, Trendyol и други С подбраната сбирка на онлайн магазина ще намерите богат избор от бански костюми, които дават отговор на вашия жанр и желания в премиум сегмента облекло от известни марки като Karl Lagerfeld, Michаel Kors, Diesel и други

А когато става въпрос за подготовка за лятото, не става въпрос единствено за намиране на съвършения бански костюм. Важно е да имате подобаващите допълващи детайли, с цел да завършите визията си на плажа или край басейна. Във  Fashion Days можете да откриете всичко на едно място от летни съществени неща и аксесоари, с цел да подобрите стила си. 

Сега имате опцията да гласувате за своя обичана визия от Fashion Days и да се потопите в изкушенията на лятото! И не забравяйте, че с присъединяване си в анкетата, се включвате и в тегленето на премия ваучер на стойност 250 лева! Играта е с дълготрайност от 14.07 до 20.07.23 година в това число.

Ваучерът ще бъде електронен - pdf файл с код и указания и важи единствено за бански и аксесоари. 

Направете своя избор и бъдете част от това незабравимо лятно премеждие. Гласувайте, спечелете и се насладете с кеф на шопинг тура, който ви чака!

Нека лятото бъде стимулиращо, цялостно със слънце, жанр и незабравими моменти!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР