Гости на града бяха влогърът Крис Захариев, пътешественичката Богдана Найденова,

...
Гости на града бяха влогърът Крис Захариев, пътешественичката Богдана Найденова,
Коментари Харесай

Звезди от социалните мрежи популяризират Русе

Гости на града бяха влогърът Крис Захариев, пътешественичката Богдана Найденова, блогърското семейство Радина и Петър Бразицови и създателката на цифрово наличие Виолина Младенова

Проектът „ Открий Русе “ на Сдружение „ Градоред “ разкрива харизмата на Русе на езика на младите. Той е финансиран по стратегия „ Знание и напредък “, осъществена от Фондация „ Русе - град на свободния дух “ и с поддръжката на „ Еконт Експрес “, и има за цел да покаже дунавския град като атрактивно място за отдих и туризъм.

В продължение на 6 месеца Сдружение „ Градоред “ кани инфлуенсъри от обществените мрежи, благодарение на които желае да покаже красивата история и архитектура на града. Инициаторите на плана се надяват по този начин да доближат до повече младежи и да разсънят у тях интерес да посетят Русе.

Гости на града към този момент бяха влогърът Крис Захариев (@chriszahariev), пътешественичката Богдана Найденова (@bnaydenova), блогърското семейство Радина и Петър Бразицови (trip.couple) и създателката на цифрово наличие Виолина Младенова (@wanderful.nomads).

С общ фонд от над 120 000 почитатели инфлуенсърите превеждаха аудиторията си през особено основани градски направления, заложени в картата на „ Градоред “ Историческа обиколка на Русе, обхождаха туристически атракции в района и споделяха усещанията си от градската кухня и забележителности. Създаденото от тях наличие е гледано от над 200 хиляди души.

Предпразнично от Сдружение „ Градоред “ са организирали още две визити, с цел да пресъздадат коледния дух на града. В интервала 23-25 ноември в Русе ще бъде Мария Тарашманова (@ramblewitht), а в първия уикенд на декември и фамилията на фотографа Андрей Андреев (@andreyandreevphotography). Те ще покажат какво е подготвил градът за празниците, ще отбележат част от идните събития и ще ни разходят из зимен Русе.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР