Горна Оряховица. Обществото е уморено от предизборни кампании и от

...
Горна Оряховица. Обществото е уморено от предизборни кампании и от
Коментари Харесай

Цветан Цветанов призова жителите на Горна Оряховица и Лясковец да подкрепят Републиканци за България на 11 юли

Горна Оряховица. Обществото е изтощено от предизборни акции и от всичко, което се случва през последните две години. Това сподели Цветан Цветанов в Горна Оряховица, където беседва с десетки локални поданици, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия " Републиканци за България ". Заедно с него бяха претендентите от листата на " Републиканци за България " Пламен Маринов, Фикред Ферадов и Андрей Маринов.

Пред тях горнооряховци изрекоха разочарованието си от обстоятелството, че депутатите в 45-ия парламент възприеха нападателно държание, вместо работата да е от действителна изгода за жителите.

„ Липсата на консолидация не даде опция за сформиране на държавно управление, което фактически да ликвидира порочните практики на ръководството на Борисов и безогледното разпределяне на средства от последните 2 години “, сподели лидерът на великотърновската листа на Републиканци за България и ръководител на партията Цветан Цветанов в Лясковец.

„ Видяхме, че нямаше никакви решения по значимите и основни тематики “, сподели още Цветанов, който прикани всички хора да упражнят правото си на глас. По думите му, в случай че се стигне до още едни парламентарни избори след тези, това ще се отрази тежко и на стопанската система. Високата изборна интензивност е значима също и, с цел да обезврежда корпоративния и следен избор.

Цветан Цветанов прикани българите, които желаят народните представители в новия парламент да са рационални и потребни, да поддържат листата с номер 21.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР