Гореща мълва се носи в кулоарите на парламента, съобщават репортерите

...
Гореща мълва се носи в кулоарите на парламента, съобщават репортерите
Коментари Харесай

Извънредно! Земеделският министър на БСП Иван Иванов в болница! Плъзна слух, че Киро ще го сменя

Гореща мълва се носи в коридорите на Народното събрание, оповестяват репортерите на организация ПИК и ПИК TV на място. Народни представители си шушукат, че се чака министърът на земеделието Иван Иванов да се отдръпна.

Иванов, който е от квотата на Българска социалистическа партия и се смята за един от най-приближените на Корнелия Нинова, през днешния ден не беше уловен от камерите на съвещанието на Министерския съвет. Вместо това там беше някогашният евродепутат и сегашен зам.-министър Момчил Неков.

Слуховете за промяната на Иван Иванов са три. Единият е обвързван със абсурда, който беше заплетен от депутата от „Продължаваме смяната “ Александър Дунчев, който изнесе данни за схеми в горите, които са под шапката на министъра от Българска социалистическа партия.

Другият слух е обвързван със здравословното положение на Иванов, като депутати от Българска социалистическа партия споделят, че той е болен и се нуждае от дълго лекуване, което попречва опцията му да извършва функционалностите си на министър. Неофициално ПИК научи, че сега социалистът е в болница с кардиологични проблеми. Депутати на столетницата потвърдиха новината пред медията ни, като обясниха, че Иванов ще продължи да се лекува, само че не счита да се оттеглЯ.

Въпреки това в Народното събрание се носи и трета опция за възможната промяна на Иванов, която е обвързвана със свадите към изкупуването на зърно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР