Горда Швеция потъна в скръб след фиаското с 2:3 като

...
Горда Швеция потъна в скръб след фиаското с 2:3 като
Коментари Харесай

Шведите в ступор от загубата, вижте заглавията в пресата

Горда Швеция потъна в тъга след фиаското с 2:3 като посетител на България в международна подготовка от Група “А ”.  Поражението бе признато извънредно тежко както от шведските почитатели, по този начин и от локалната преса, която непосредствено отписа първото място в групата, даващо право на непосредствено класиране за Световното следващата година. Франция е водач с актив от 16 точки, следвана от Швеция с три по-малко. На трета позиция, единствено на точка зад “трите корони ”, е точно българският народен тим, осведоми Sporta.bg

До края на квалификациите “петлите ” имат две семейства - на Люксембург и Беларус, както и посещение на България в София. Шведите пък имат аудиенция на беларусите, одобряват Люксембург и в последния си мач ще пътуват до Холандия, което прави възможностите им за непосредствено класиране на Мондиал 2018 в Русия по-скоро илюзорни.

“Швеция се провали против България ”, написа “DN.sport ”, а от “Expressen ” допълват: “София не бе мястото за този неуспех ”. “Sydsvenskan ” разказва провалянето в България като “тежко ”, “Svenska Dagbladet ” и “Helsingborgs Dagblad ” излизат със заглавие: “Разочарование в София ”, а най-критични и крайни са от “GP ”: “Тежка загуба - отписваме първото място ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР