, Горбачов, и ЕлцинEдна от личностите, белязали бъдещето на света

...
, Горбачов, и ЕлцинEдна от личностите, белязали бъдещето на света
Коментари Харесай

Ванга и връзката и с   Брежнев,  Горбачов, и  Елцин 

, Горбачов, и Елцин

Eдна от личностите, белязали бъдещето на света – Михаил Горбачов, се пресели в отвъдния свят. Именно от там огромната пророчица Ванга, тачена изключително в Русия, споделяше, че получава информация за бъдещето. Понякога тя идвала от духове на умряли хора, а различен път от тайнствен светия, който й се явявал като конник от светлина. Със своята заложба българката съумяла да разгадае ориста на много от политическите водачи отвъд Черно море. Изключително феноменално тя предсказала перестройката и измененията, тръгнали след нея в целия свят, близо десетилетие по-рано. Двигател на тези промени е точно политикът с белега на главата, както огромната пророчица виждала Горбачов в своите видения.

БЕЗРАБОТНИ

През 1980 година баба Ванга споделила: „ Скоро значимите водачи ще изгубят работата си. Ще дойдат нови диктатори. Очаквайте промени, огромни промени към по-добро “. Всъщност на 10 ноември 1982 година генералният секретар на Комунистическа партия на Съветския съюз Леонид Брежнев умира и го заменят Андропов и Черненко. Възрастни и много заболели, те не съумяват да доближат политическата тежест на своя предходник. След това идва младият и упорит Михаил Горбачов, основателят на митичната перестройка.

В първите 1-2 години обаче партийни функционери питали самата Ванга какво значи този термин, само че и тя вдигала плещи. През 1985 година той не е явен даже в Съюз на съветските социалистически републики, камо ли в сателитните страни като България. Постепенно излиза наяве, че това са стопански промени (вариант на ускореното развитие) в композиция със независимост на словото плюс заклеймяване на порядки от времето на Сталин.

ЧУЖД СРЕД СВОИ

За самия Горби пред една пловдивчанка пророчицата споделила, че този човек ще бъде обичан на света, само че ще бъде като непознат в родината си. Така и се случва. На процедура дейностите на Горбачов поставят завършек на Студената война, водят до мирното отдръпване на Комунистическа партия на Съветския съюз от властта и раздробяване на Съветския съюз. Той получава Нобелова премия за мир през 1990 година, само че до своята кончина мнозина руснаци го смятат за изменник. Макар той да е индивидът, разрешил независимост на словото, мнозина го упрекват за разпадането на руската суперсила и последвалите години на рецесия.

РЕЗИДЕНЦИЯ

Твърди се, че Ванга е предрекла ориста на още няколко от най-емблематичните съветски водачи. На Леонид Брежнев тя дала обещание, че ще живее дълго, само че не чак толкоз, че да види по какъв начин страната му „ ке се разтури ”. Двамата се срещат при изключителни ограничения за сигурност в резиденцията на Тодор Живков през 1981 година Според мълвата в ония години Тато е желал да участва, само че Брежнев настоял да са на четири очи, като е позволил до сгледата единствено своята преводачка. Какво са си говорили двамата и до ден-днешен остава мистерия. Има догатки, че тогава Ванга е разкрила нерадостното бъдеще на Съюз на съветските социалистически републики пред Брежнев, само че с ангажимента, че неприятният вестител няма да пострада. Тогава видяла, че след година ръководителят на Съветския съюз ще се спомине, само че не посмяла да му каже.

НЕФТ И ГАЗ

По това време водачът на Комунистическа партия на Съветския съюз е много болен. Живков му обещавал, че с българската минерална вода той безусловно ще се подмлади с 10-15 години. В лечението са включени и предписания, които пророчицата дала с ненаситност. Доволен от оказаната му помощ и внимание, съветският водач подписва преференциален за България контракт за доставка на петрол и газ за милиарди долари. Голяма помощ за това оказва точно незрящата ясновидка от Рупите.

Неизменна е помощта на Ванга за президентските избори и втория мандат на Борис Елцин. Руски политици признават отвъд Черно море, че точно с помощта на българката екипът му направил тактически корекции в акцията си в последния миг. Това донесло победа в изборите в средата на 90-те години. Тогава Елцин е избран отново, като на балотажа побеждава с разлика от съдбовните 13% водача на възродената Комунистическа партия Генадий Зюганов.


КРЕМЪЛ

Българката симпатизирала на беловласия президент и сама потърсила връзка с него. Ясновидката дори поискала хазяинът на Кремъл да й пристигна на крайници в къщата в Рупите. В противоположен случай щял да обърка конците и да свърши зле. Освен това трябвало да му показа нещо извънредно значимо за идните президентски избори. По това време мнозина предвиждали пагубна загуба за настоящия държавен глава – рейтингът му бил по-нисък от 4 %. Това предизвестие достигнало до ушите на Елцин. Дали поради разтърсеното му здраве след серия от сърдечни удари, или поради набиращата неприятна посока предизборна акция Елцин решил да заложи на Ванга, тачена от сънародниците му като светица.

СЪВЕТНИК

Така в южния български град Петрич вместо Елцин дошъл един от най-доверените му хора, неговият консултант Сергей Медведев. Визитата на прессекретаря и до през днешния ден остава обгърната в цялостна тайнственост. Преди време самият Медведев проговори, че в действителност е посещавал Ванга. Той пристигнал с магнетофон, с концепцията да запише диалога, само че като излязъл, се чувало единствено звук. Той занесъл на Елцин тъкмо предсказване по какъв начин да обърне везните на националния избор в своя изгода. На изпроводяк Рупската Касандра пратила доста поздрави на Борис, една билкова рецепта, както и другарски съвет да понижи чашките с водката. Два месеца по-късно Ванга се спомина.

ПРЕДСКАЗА СЛАВАТА НА КИРКОРОВ ПРЕД БАЩА МУ

„ Посещавал съм Ванга още когато Филип беше на 4 годинки “. Това споделя пред съветски медии роденият във Варна Бедрос Киркоров, татко на огромната съветска поп звезда Филип Киркоров.
„ В Петрич дойдох с болежките си, от няколко години страдах от мощни болки в краката – спомня си той. – Когато бях в армията, паднах от един кон и получих неприятна контузия. Вярно, не счупих крайник, само че болката беше мощна и непрекъсната “.

Лекарите към този момент се канели да оперират Бедрос Киркоров, когато той отишъл в Петрич. Ванга го успокоила. Казала му, че скоро отново ще се усеща изцяло здрав. Първо би трябвало да освободи положителната сила, която има. И му посочила по какъв начин да масажира крайници си. След това болките изчезнали.

Така апропо пророчицата сама почнала да приказва за дребния му наследник Филип. „ А, имате син… Да знаете, чака го огромна популярност. Виждам го на връх, с железна палка в ръката “.

Тогава бащата помислил, че неговият правоприемник един ден ще размахва диригентска палка, само че се оказва, че Филип се прочува с микрофон.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР