Голямото съперничество между Германия и Англия завърши без победител -

...
Голямото съперничество между Германия и Англия завърши без победител -
Коментари Харесай

Гол от спорна дузпа спаси Англия срещу Германия

Голямото съревнование сред Германия и Англия приключи без победител - 1:1 на " Алианц Арена " в Мюнхен. Това бе най-интригуващият мач в следващия кръг в Лигата на нациите.

Преди почивката домакините нападнаха повече и съумяха да стигнат до попадение посредством Йонас Хофман, само че то не бе зачетено поради засада.

Хофман осъществя още веднъж в 51-ата и този път Германия поведе. Домакините продължиха да нападат и единствено отличните намеси на вратаря Джордан Пикфорд - след удари на Томас Мюлер и Тимо Вернер, избавиха англичаните от ново попадение.

Две минути преди края Хари Кейн изравни от дузпа, отсъдена за нарушаване против самия него. Решението на рефера бе противоречиво и взето след разглеждане на ВАР.

Точката е първа за Англия в групата и отборът заема последното място в класирането на група 3 на Дивизия А. Германия е с 2 т., а водач с 4 т. е европейският първенец Италия, който надигра Унгария с 2:1.

" Скуадра адзура " нямаше победа в пет следващи публични срещи.

Италианците изиграха мощно първо полувреме и поведоха с 2:0 до почивката с голове на Николо Барела и Лоренцо Пелегрини. През втората част Джанлука Манчини си вкара автогол.

В Дивизия В воденият от Ивайло Петев тим на Босна и Херцеговина победи Румъния с 1:0 и оглави класирането.

Българският треньор е подложен на рецензии и огромна част от футболните почитатели в страната желаят оставката му. Привържениците демонстративно напуснаха трибуните по време на мача в символ на митинг против Петев.

Босна съумя да стигне до трите точки с гол на Смаил Превляк и селекционерът резервира поста си към този момент.

В другия мач от групата Финландия се наложи над Черна гора с 2:0 с два гола на Йоел Похянпало.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР