Голямо количество оръжия, боеприпаси, както и портрет на Хитлер са

...
Голямо количество оръжия, боеприпаси, както и портрет на Хитлер са
Коментари Харесай

Откриха арсенал и портрет на Хитлер в дома на самоубиеца в ДАНС

Голямо количество оръжия, муниции, както и портрет на Хитлер са разкрили проверяващите в дома на 59-годишния мъж, който се самоуби в постройката на ДАНС в понеделник.

По случая е формирано и се води досъдебно произвеждане за склоняване към самоубийство.

Вчера – на 27.01.2020 година, в гр. София, бул. „ Черни връх “ 45, в постройката на Държавна организация „ Национална сигурност “, директно преди да премине през металдетекторна врата за защита и надзор на достъпа, К. се прострелял в главата със самоделно огнестрелно оръжие – химикалка, вид „ оса “. Мъжът бил свикан за предоставяне на пояснения по формирана прокурорска кореспонденция, оповестяват от прокуратурата.

Материалите по делото са докладвани на дежурен прокурор в СРП, като по-късно вечерта е осъществено претършуване и изземване в дома на К. Открити са огромно количество оръжия и муниции, които са конфискувани като материални доказателства. Предстои назначение на нужните експертизи и осъществяване на други дейности по следствие.

Междувременно се появи информация, че самоубилият се Емил Крумов е същият, който през 1981 година се опита да отвлече аероплан на БГА „ Балкан “, облечен в хитлеристки облекла и с револвер в ръка
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР