Голямо количество нелегални акцизни стоки е открито при спецоперация на

...
Голямо количество нелегални акцизни стоки е открито при спецоперация на
Коментари Харесай

Окриха голямо количество цигари, чували с тютюн и 13 тона алкохол в старозагорско

Голямо количество незаконни акцизни артикули е намерено при спецоперация на територията на Старозагорска област. Притежателят им е арестуван и е формирано е бързо произвеждане .

Иззети са общо 4 000 кутии цигари без акцизен бандерол; 6 чувала с към 120 кг нарязан тютюн и към 13 360 литра алкохол , съхраняван в бидони, туби и други съдове, още веднъж без бандерол, какъвто се изисква по закон.

В резултат на планувана акция, в село Ракитница е спрян за инспекция лек автомобил " Фолксваген ", благосъстоятелност и ръководен от старозагорец. При ревизия в колата е намерено огромно количество цигари без акцизен бандерол. Нелегалните артикули са открити и в пространства, населявани и стопанисвани от мъжа на територията на Стара Загора.

Операцията е осъществена през вчерашния ден, след извършено следствие на информация, получена в териториалния бранш на ГДБОП - Стара Загора. В дейностите са взели участие и чиновници на Сектор " Противодействие на икономическата престъпност " в ОДМВР - Стара Загора, както и сътрудниците им от Второ районно управление (на МВР).

Притежателят на контрабандната стока е арестуван за период от 24 часа . Работата по случая продължава по управлението на Районна прокуратура - Стара Загора.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР