Голямата звезда на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев очаквано бе избран

...
Голямата звезда на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев очаквано бе избран
Коментари Харесай

Ивайло Чочев бе избран за футболист на сезона в ЦСКА 1948 и му поставиха цена от 10 млн. евро

Голямата звезда на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев предстоящо бе определен за най-хубав футболист на отбора за миналия сезон 2022/23.

В хода на предходната акция полузащитникът стана голмайстор в Първа лига с актив от 25 попадения, а към тях прибави 5 асистенции, 27 основани положения и приключи с 87% успешност на подаванията за общо 46 мача изиграни през акцията.

По този метод българският национал оказа помощ на своя отбор да приключи на трето място в българското състезание и да се окичи с бронзовите медали, а също така " алените " играха и край в шампионата за Купата на България.



Силните изяви на Ивайло Чочев предстоящо породиха спекулации по отношение на неговото бъдеще в отбора, а финансовият покровител на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов употребява профила си във Facebook, с цел да разгласи, че клубът не би се разделил с българския футболист за по-малко от 10 милиона евро.

В същото време в страницата си Найденов загатна за привличането и на 28-годишния сръбски халф Неделко Пишчевич, който през предишния сезон бе част от отбора на Борац Баня Лука, който остана със сребърните медали в шампионата на Босна и Херцеговина.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР