Голямата звезда на британските кино, театър и телевизия Хелън Мирън

...
Голямата звезда на британските кино, театър и телевизия Хелън Мирън
Коментари Харесай

10-те най-вдъхновяващи популярни жени

Голямата звезда на английските кино, спектакъл и телевизия Хелън Мирън е отпред в класацията за най-вдъхновяващи известни дами в света, формирана след допитване измежду дами, написа в. „ Daily Express “. В анкетата на компанията за дамски хигиенични артикули „ Лил-Летс “ са взели участие 2000 представителки на нежния пол. Хелън Мирън е предпочетена пред известни дами като първата дама на Съединени американски щати Мишел Обама и авторитетната медийна фигура Опра Уинфри. Британската звезда и носителка на Оскар се радва на огромна фенска маса измежду дамите с непринудения си темперамент и възприятието си за комизъм.

70-годишната Хелън Мирън не се тормози от обществения си имидж и намерено показва мнението си, макар че неотдавна показа, че й се е желало да бъде такава и като по-млада. Навремето 63-годишната Мирън провокира екстаз със фотография на плажа в червен бански костюм от две елементи. Не по-малко възторжена беше реакцията на почитателите, откакто актрисата беше засечена да се тъпче предостатъчно с хамбургери – освен това към момента с формалната си рокля часове, откакто завоюва Оскар.

Второ място в класацията заема авторката на романите за приключенията на Хари Потър Дж. К. Роулинг, която от самотна майка, разчитаща на помощи, се подреди измежду най-продаваните създатели в света. На трета позиция участничките в анкетата са сложили първата дама на Съединени американски щати Мишел Обама.

Близо 55 % от участничките в допитването са споделили, че вдъхновяващите известни дами ги карат да се усещат по-уверени освен във външността си, само че и в нещата, които вършат или приказват. Близо три на всеки 10 дами са разкрили, че са се обличали, или правили или казвали нещата по малко по-различен метод, откакто са виждали известни дами да вършат същото.

1. Хелън Мирън, актриса

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

2. Дж. К. Роулинг, публицист

3. Мишел Обама, първа дама на Съединени американски щати

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

4. Адел, певица

5. Джесика Енис-Хил, олимпийска шампионка

A post shared by Dame Jessica Ennis-Hill (@jessicaennishill)

6. Анджелина Джоли, актриса

7. Дженифър Лорънс, актриса


8. Кейт Уинслет, актриса

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

9. Опра Уинфри, ТВ водеща

A post shared by Oprah (@oprah)

10. Ема Томпсън, актриса

A post shared by Emma Thompson FANPAGE (@emmathompson138)

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР