OpenAI се бори да овладее вътрешните спорове относно своето лидерство

...
OpenAI се бори да овладее вътрешните спорове относно своето лидерство
Коментари Харесай

Вътрешните разногласия остават в OpenAI след опита за преврат през ноември

OpenAI се бори да овладее вътрешните разногласия по отношение на своето водачество и сигурност, защото различията, които доведоха до миналогодишния опит за прелом против основния изпълнителен шеф Сам Алтман, се изливат назад в общественото пространство.

Шест месеца след несполучливото премахване на Алтман, поредност от високопоставени оставки сочат продължаващи разриви в OpenAI сред тези, които желаят да развиват бързо ИИ, и тези, които биха предпочели по-предпазлив метод, съгласно актуалните и някогашни чиновници.

Хелън Тонер, един от някогашните членове на борда на OpenAI, които се пробваха да отстранят Алтман през ноември, приказва обществено за първи път тази седмица, като сподели, че той е заблуждавал борда „ неведнъж “ по отношение на неговите процеси за сигурност.

„ В продължение на години Сам в действителност затрудняваше борда да прави [своята] работа, като укриваше информация, представяше неправилно нещата, които се случват в компанията, в някои случаи непосредствено лъжеше борда, “ сподели тя в п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР