Голямата звезда на аржентинския национален отбор по футбол – Лионел

...
Голямата звезда на аржентинския национален отбор по футбол – Лионел
Коментари Харесай

Меси: Нямам никакви проблеми с Дибала

Голямата звезда на аржентинския народен тим по футбол – Лионел Меси побърза да успокои всички почитатели на „ гаучосите”, че няма никакъв спор сред него и другата огромна фигура в офанзивата на тима Пауло Дибала.

Меси: Идеята ми е да играя против Испания

Лаудруп: Дибала не е Меси

През последната година доста се приказва за взаимоотношенията сред 5-кратния притежател на „ Златната топка” и звездата на Ювентус, у който мнозина виждат естествения правоприемник на Ла Пулга. 24-годишният Дибала и преди е споменавал, че не поддържа особени контакти с именития си съотечественик. Асът на Юве акцентира, че му е мъчно да играе с Меси на терена, тъй като двамата извършват сходни функционалности.

Мнозина съзряха в последните думи един тип недоволство, само че капитанът на Аржентина изцяло схваща какво е имал поради Дибала. „ Пауло и аз си поговорихме по този въпрос. Това, което е казвано и преди, е правилно: за Ювентус той има същата роля като моята”, регистрира Меси.

Алегри отсече: Стига сте сравнявали Дибала с футболни чудовища

„ С мен в националния тим му се постанова да играе още по-вляво, а той не е привикнал с това. По-трудно ни е и на двамата там, аз самият не отивам постоянно отляво. От другия фланг можем да пробиваме във вътрешността и имаме целия терен пред себе си.”

Дибала през 2017-а: С Меси не съм приказвал, единствено "здрасти "

„ Разбирам какво е споделил, по тази причина не виждам смисъл да разяснявам каквото и да било”, добави Меси.

На Мондиал 2018 Аржентина попадна в група D, където са още тимовете на Исландия, Хърватия и Нигерия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР